Mit Affald logo

Privatlivspolitik for Mit affald

I forbindelse med at du benytter appen, Mit Affald, indsamles der ikke personlige oplysninger om dig, hverken navn, adresse, e-mailadresse eller noget andet. Ligeledes videregiver vi heller ikke dine oplysninger til nogle tredjeparter

Vi anvender følgende tredjeparts værktøjer fra Google Firebase: Firestore, Crashlytics, Google Analytics og Performance Monitoring. Disse værktøjer giver os mulighed for at indsamle og analysere visse brugeradfærdsoplysninger for at forbedre appens ydeevne og brugeroplevelse. De indsamlede oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til, enhedsoplysninger, fejlrapporter, brugerinteraktioner og generel brug af appen.

Vi bruger Firestore til at hente oplysninger om affald fra en database. Disse oplysninger er udelukkende relateret til affaldsinfo og har intet at gøre med brugeren af appen.

Vi bruger Crashlytics til automatisk at indsamle og registrere oplysninger om appens stabilitet og ydeevne. Dette hjælper os med at identificere og rette eventuelle app-fejl, som du måtte opleve, for at sikre en mere pålidelig app.

Google Analytics giver os indsigt i, hvordan brugere interagerer med appen. Disse oplysninger er anonyme og hjælper os med at forstå, hvordan appen bliver brugt, hvilke funktioner der er populære, og hvor eventuelle forbedringer kan foretages.

Performance Monitoring overvåger appens ydeevne og hjælper os med at identificere flaskehalse og forbedre appens reaktionstid.

Vi ønsker at understrege, at vi ikke indsamler personligt identificerbare oplysninger gennem disse værktøjer. De indsamlede data vil kun blive brugt til interne formål og vil ikke blive delt med tredjeparter, medmindre det er påkrævet ved lov.

Ved at bruge appen, accepterer du, at Crashlytics, Google Analytics og Performance Monitoring indsamler og behandler dine brugeradfærdsoplysninger som beskrevet heri.

Hvis du ikke ønsker, at dine brugeradfærdsoplysninger skal indsamles og behandles, har du mulighed for at fravælge dette ved at kontakte os på oliverkronholm99@hotmail.dk. Vær dog opmærksom på, at dette kan påvirke appens ydeevne og funktionalitet.

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Oplysningerne vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.Henvendelse herom kan ske til: oliverkronholm99@hotmail.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, eller at vi skal slette din brugerkonti, kan du sende os en anmodning herom til oliverkronholm99@hotmail.dk.

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik i fremtiden. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort i appen og på denne side. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå privatlivspolitikken for at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.