Sådan får producenter selv fat i kunderne med en webshop

ANNONCE

Når man driver en virksomhed, er noget af det vigtigste for virksomheden at kunne komme rigtigt ud til kunderne, så kunderne ved at virksomheden overhovedet eksisterer. Nogle vælger at betale sig fra det fuldt ud, men der er også nogle ting du kan gøre selv for få fat i kunderne.

 

Det perfekte domæne er et domæne hvor kunderne ikke er i tvivl om hvad du sælger

Hvis du allerede har en webshop, men sidder tilbage med en følelse af at du ikke rigtigt kan få kunderne til at handle hos dig, så er det ikke nødvendigvis fordi at du ikke har nogle bedre priser end konkurrenterne og det er denne fejl rigtig mange virksomheder begår, når de tror at det må være prisen der skal have skylden.

Navnet på dit domæne kan som det første gøre at dine kunder finder dig lettere end ellers. Har du et navn som er det nøgleord som folk vil tænke, hvis de skal finde dine produkter, så er du rigtig godt kørende. Hvis du f.eks. ser på Fastelavnstønden.dk, så er der ingen tvivl om hvad denne webshop sælger og du vil typisk smide fastelavnstønde i søgefeltet, hvis det er dette du skal have købt dig.

 

Billeder og tekster spiller en stor rolle i forhold til hvad søgemaskinerne spiser bedst

Der er også andre måder at nå helt ud til kunderne alene ved at se på hvordan din hjemmeside er bygget op. Ikke kun navnet skal have en afgørende betydning selv om at et domæne der bare spiller, helt klart er en god start.

Du kan også se på hvordan din hjemmeside egentlig er bygget op. Har du billeder med tekster til at pryde artikler? Har du i det hele taget præsentable billeder der viser den ægte vare realistisk? Hvis du ikke har det store kendskab til hvordan søgemaskinerne bedst spiser dit indhold, så kan det dog være at det er en god idé at få hjælp fra et firma der er gode til dette.

0 0 stemmer
Artikel vurdering
Abonnér
Gør opmærksom på
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Se alle kommentarer