Dit kodeord til lettere hverdag

Annonce

Vi vil vel alle gerne finde smuthuller til en lettere hverdag, men nogle gange handler det egentlig bare om at vi ikke kan se skoven for bare træer. Her kan du få lidt hjælp til at komme på kodeordet til den lette hverdag.

Start med at se på hvad din dag indebærer

En lettere hverdag får du ved at se på hvad din hverdag egentlig består af. Hvis du starter med at se hvordan din morgen ser ud fra du slukker dit vækkeur til du går ud ad døren, så har du sikkert allerede et par punkter der kan være med til at gøre alene din morgen lidt lettere.

Det kan være at din morgen starter med, at du skal hænge dig halvt ud over sengekanten for at slukke din alarm på din telefon, fordi du ikke har et opladerstik der sidder tæt nok på din seng til at du kan have telefonen liggende til opladning ved siden af sengen. Her kan det første kodeord for dig være – et længere opladerkabel.

Det næste step kunne være at du skal stå og vente på at vandet til din morgenkaffe eller morgenthe bliver færdig med at koge. Her kunne dit kodeord til en lettere morgen være en elkedel med fjernstyring, for ja. Det kan man faktisk godt få nu f.eks. ved avxperten.

Brug Wi-Fi til at starte for din elkedel, så du har friskkogt vand parat til når du står op

En elkedel med fjernstyring lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre så er det faktisk noget du kan få nu. Den fungerer således at du fra din mobiltelefon som du lige har væltet halvt ud over sengekanten for at få fingrene i, da du skulle slukke for alarmen, kan starte elkedlen ved hjælp af Wi-Fi.

Måske det egentlig bare var de vigtigste to kodeord til dig og din morgenstund. På samme måde kan du se nærmere på resten af din dag for at se hvad der ellers kan gøre din hverdag lidt lettere.

0 0 stemmer
Artikel vurdering
Abonnér
Gør opmærksom på
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Se alle kommentarer