Gør brug af din viden om programmering til investering

Kode på skærm

Annonce

Takket være internettet er investering blevet muligt og nemt for enhver, der kan finde ud af at bruge en computer. Hvis du er bare en smule mere teknisk, eller hvis du sågar kan programmere, er der dog ekstra meget at vinde.

Stort set al investering foregår nemlig i dag online over store investeringsplatforme. Det vil sige, at det også er ret nemt at handle automatisk. Hvis man gerne vil have andre funktioner end automatisk investering ved bestemte priser, skal man dog endnu selv til tasterne. Det kræver dog ikke den store viden om programmering at lave en investerings-bot, der scraper data om insider trading eller kopierer de amerikanske senatorers investeringer.

 

Automatisk investering

Hurtigt vil du dog opleve, at du ikke kan tjene særligt meget med selv det bedste og hurtigste program. Det kræver nemlig også, at du ved noget om aktier og markedsteori, hvis du vil være god til investering. Heldigvis har internettet også gjort det utroligt nemt at lære om investering. Det kan du for eksempel gøre her, hvor du kan gå i en aktieskole, designet til dig, af dig. Det er trods alt den bedste måde at lære.

 

Gør brug af din tekniske viden

Når først du har lært den basale teori, vil du se, hvor meget nemmere det er at tjene penge på investering. Selv hvis du ikke vælger at bruge din viden til at lave et investerings-program, er der dog stadig mange muligheder for at bruge din viden om programmering i forbindelse med din investering.

For eksempel er det den uomtvistelige sandhed, at størstedelen af både nye og succesfulde virksomheder på aktiemarkedet lige nu, afhænger af teknologi og programmører. Derfor har du, som programmør, en langt bedre mulighed for at kigge bag facaden og gennemskue, hvorvidt en virksomhed har en lovende teknologi eller bare puster sig op. Den slags viden kan bogstaveligt talt være mere end guld værd, når man investerer på aktiemarkedet. Som programmør har du altså ingen grund til ikke at gøre i investering.

0 0 stemmer
Artikel vurdering
Abonnér
Gør opmærksom på
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Se alle kommentarer