Forstår Google din hjemmeside?

Annonce

Man kan have en nok så fin hjemmeside med designs og diverse plugins som bare spiller, men hvis din SEO er helt håbløst, så nytter det ikke meget – i hvert fald ikke hvis du vil kunne findes frem af dine kunder uden at de aktivt skal gå til din hjemmeside.

Sikre dig at dine kunder finder vej til din hjemmeside

At have en hjemmeside der syner af noget lækkert, er helt sikkert en god idé, men den gode hjemmeside er ikke bare et flot design med nogle lækre funktioner. Det er også vigtigt at alt det der ligger bagved det som dine kunder ser, som f.eks. SEO, ikke er glemt eller optimeret.

Teknisk SEO-analyse er din nøgle til det der skal til for at Google vil kunne forstå din hjemmeside og hvis Google ikke forstår din hjemmeside, er det lige netop at din hjemmeside ikke dukker op når der søges på produkter eller ydelser som egentlig burde matche det du kan tilbyde.

Få lavet en SEO-analyse og få rettet op på de steder, som Google vil prioritere

Det er helt normalt at man ikke skænker det bagvedliggende en tanke, hvis man ikke har noget kendskab til hvordan hjemmesiderne egentlig fungerer. Hvis du er lige præcis en sådan type, der ikke helt ved hvad der skal til for at lande bedst muligt på Googles søgemaskine, så er der heldigvis hjælp at hente derude.

Hos virksomheder som f.eks. AdNovation kan du få den tekniske SEO-analyse der ikke må nedprioriteres. Med en sådan analyse vil der ses på hvordan din hjemmeside gebærder sig på nuværende tidspunkt og der vil blive rettet op, der hvor det vil give mening at rette op.

Er din hjemmeside f.eks. spækket med billeder i forkert format eller er kodning helt håbløs? Det kan være svært at vide, hvis man intet ved om hjemmesider i forvejen og blot har en lavet en billig hjemmeside fordi nogen fortalte at det var vigtigt med sådan én.

0 0 stemmer
Artikel vurdering
Abonnér
Gør opmærksom på
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Se alle kommentarer