Hvilket lån er det bedste for dig?

Dette indhold er sponsoreret  

Står du i pengenød og derfor kraftigt overvejer at ansøge om et hurtigt lån – så kan det være en god idé at læse med her. Der findes mange online låneudbydere, herunder for eksempel KreditNU, og der findes forskellige låntyper. Det er derfor vigtigt du finder ud af, hvilket lån der er det bedste for dig. Men hvad er forskellen egentlig på de forskellige låntyper?

Investering

Investering er når du låner penge til for eksempel en ejerbolig, da pengene fra lånet bliver liggende i murstenene. Dog kan du selvfølgelig stadig risikere at tabe penge, hvis for eksempel boligmarkedet går ned ad. Det kan dog også gå den anden vej, og du kan ende med at din bolig bliver mere værd med årene, mens du bor i den. Det at låne penge til en bolig kan derfor være en god investering.

Privatlån og forbrugslån

Et privatlån er i princippet faktisk det samme som et forbrugslån, altså et lån uden sikkerhed. Du kan ved et privatlån bruge pengene til lige hvad du vil, uden nogle kigger dig over skulderen. Et privatlån er hvor du låner penge privat af for eksempel dine venner eller familie. Disse typer lån er ofte uden renter og gebyrer, hvilket det også gør privatlån til en billig løsning.

Et forbrugslån er som regel et lidt højere beløb end kviklån – nemlig som regel over 10.000 kr. Der er typisk flere omkostninger forbundet med lånet, men typisk også mulighed for en bedre rente, da du netop har længere tid til at betale af på lånet. Inden du låner er det vigtigt, at du sammenligner priser for at finde det billigste lån, som opfylder dine behov.

SU-lån

Et SU-lån er et studielån, som er beregnet til studerende, som skal være med til at hjælpe de studerendes indkomst, imens de er under uddannelse. Ved et SU-lån bestemmer du selv, hvor ofte du vil have lånet udbetalt, og du behøver ikke at få det fulde beløb udbetalt hver måned, hvis du ikke ønsker det. Du begynder først at afdrage på dit SU-lån, når du er færdig med at studere. For mange kan et SU-lån derfor virke som nemme penge uden omkostninger, men husk nu at lånet også skal betales tilbage.

Kviklån

Et kviklån er som regel til de mindre lån, som har en kort løbetid og en hurtig udbetaling. Det hedder kviklån, da det er et lån, som er hurtigt og nemt at ansøge om, hurtigt at få udbetalt samt hurtigt at betale tilbage, fordi det netop typisk har en kort løbetid. Et kviklån er som regel under 10.000 kr., og kan virke som en nem, enkel og hurtig måde at få råd til hvad du drømmer om – men det er ofte en dyr løsning. Hvis du overvejer at optage et kviklån, så skal du først spørge dig selv, om du har behov for at låne pengene, samt om du er sikker på, at du kan betale pengene hurtigt tilbage igen.

0 0 stemmer
Artikel vurdering
Abonnér
Gør opmærksom på
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Se alle kommentarer