Vælg det rigtige værktøj til din hjemmeside

ANNONCE

Har du nogensinde drømt om at lave din egen hjemmeside, der kan fortælle folk om netop din passion? Har du en hobby, som andre kan få fornøjelse af? Eller har du en helt særlig fidus, som alle bør vide? Der findes generelt mange grunde til at starte sin egen hjemmeside. Det kan være fordi man har en profession, som andre kan have gavn af, eller måske vil man starte en webshop. Men hvordan kommer man egentlig i gang? Og hvis man er i gang, gør man det så rigtigt? Generelt for alle de problemstillinger handler om brugervenlighed. Bliver kunden guidet rigtig på din hjemmeside, så er der større sandsynlighed for at de bliver hængende.

 

Tænk på oplevelsen

Når de fleste besøger en hjemmeside, er det ofte med en specifikt mål for øje. Enten søger de gode råd, ny viden eller ønsker at købe et bestemt produkt. Da vi befinder os i en tid, hvor den generelle forbrugers attention span ofte er meget kort, har man højere grad brug for en velfungerende, overskuelig og ikke mindst præcis hjemmeside. Når folk laver en søgning på nettet, kommer der flere tusind resultater frem. Derfor er internetbrugere, også blevet forvente med at få svar på det de søger med det samme. Og netop dette skal man tænke over, når man laver sin hjemmeside.

Men er man ikke selv den helt store programmør eller computergeni, så behøver man bestemt ikke at føle sig ekskluderet for internettets forunderlige verden. Der findes nemlig mange løsninger derude, der er lavet af kompetente personer, som du kan bruge direkte på din hjemmeside. Oftest findes disse løsninger som et såkaldt plugin, der kan integreres direkte på din hjemmeside. Det er nemt at styre, og fordelen ligger i brugervenlighed. Da denne type af løsninger ofte er strømlinet, passer de generelt til de fleste formål.

Et af disse formål kunne være til et online madmagasin, hvor du har brug for en strømlinet metode til at indlæse forskellige opskrifter. I stedet for at bøvle med at genopfinde den dybe tallerken, ja så kan man bruge forskellige plugins eller moduler til at gøre det hele meget nemmere. I den forbindelse har denne hjemmeside f.eks. valgt at bruge WP Recipe Maker, hvilket gør det nemt at fremlægge opskrifter på hjemmesiden. Det hele med det samme mål for øje; at gøre hjemmesiden meget mere brugervenlig.

0 0 stemmer
Artikel vurdering
Abonnér
Gør opmærksom på
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Se alle kommentarer