Fremtidssikring af virksomhedens internet

Dette indhold er sponsoreret

Når en virksomheds internet ikke kører glat, kan det koste store summer penge. Det er derfor vigtigt at sikre, at man har en stabil forbindelse, og at den samtidig belastes optimalt, så der ikke sker nedbrud, og der dermed ikke mistes fortjeneste. Det er ikke mindst vigtigt at være beskyttet mod hackere og cyberangreb i dag. Med et managed sd wan får du en sikret forbindelse samt en platform, hvor du kan analysere og optimere hele dit netværk. 

Komplet overblik

Da virksomheder typisk er afhængige af internettet, har det stor betydning for driften, og det er derfor vigtigt at have et værktøj, der giver et fuldt overblik, og som også gerne kan trække data ud. På den måde kan data analyseres, så problemer kan identificeres og løses, og der kan optimeres. Der kan konstant trækkes rapporter ud, og på den måde kan forbruget tilpasses, og der kan spares på ressourcerne. Løsningen er kompatibel med nuværende netværksløsninger, og det er derfor ikke nødvendigt for jeres virksomhed at skifte abonnement eller lignende. Det fungerer blot som et supplement med henblik på optimering. Der vil desuden automatisk ske en prioritering af besøgende på netværket for at udnytte kapaciteten effektivt. Ydermere er der tilknyttet en konsulent, som kan hjælp med at analysere og optimere jeres løsninger.

Sikkerhed først

Løsningen er bygget op omkring princippet ‘sikkerhed først’. Det indebærer, at der er en centralt styret firewall, som sikrer jeres data. Desuden er sammenkobling af netværk krypteret, hvilket betyder, at al kommunikation mellem lokalnetværk er sikre og private. 

Det er en ting, som ofte nedprioriteres for at spare penge, men det er uhyre vigtigt – især i dag når al data ligger på online, og der er risiko for virtuelle indbrud. Skulle I ønske at få udvidet sikkerheden, er det muligt at opgradere sikkerhedspakken til Extended Security uden ekstra hardware.

Stabil forbindelse

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at have en internetforbindelse, der kan bære den belastning, der er nødvendig i hverdagen for, at virksomheden kan køre glat fremad. Der er rigeligt med faktorer at bekymre sig om i en virksomhed, og internettets hastighed og sikkerhed er ærgerligt at bruge tiden på. Det er dog stadig helt essentielt, at der er styr på det. GlobalConnect tilbyder en fiberforbindelse med et hurtigt og sikret netværk, hvor alle opdateringer sker automatisk. Desuden er opsætningen simpel med én enkelt boks, som kan integrere de forskellige lokalkontorer sikkert. Spar jer selv for bekymringerne, så I som virksomhed kan udnytte jeres fulde kapacitet og lægge energien der, hvor den virkelig giver pote. 

0 0 stemmer
Artikel vurdering
Abonnér
Gør opmærksom på
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Se alle kommentarer