Øg synligheden af din hjemmeside med SEO

Annonce

Internettet er kæmpestort, hvilket kan gøre det svært for din hjemmeside at blive vist frem fremfor andre. Hvis din hjemmeside ikke er niche nok, vil den hurtigt kunne drukne i et hav af hjemmesider, som omhandler det samme emne.

 

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, og det er en marketingsteknik, der går ud på at øge synligheden af en hjemmeside for at få flere læsere. SEO er en række parametre, som søgemaskiner foretrækker. Hvis din hjemmeside opfylder de forskellige parametre, vil de komme frem på en søgning hurtigere, hvilket vil øge synligheden af ens hjemmeside.

 

Hvordan kan du bruge SEO?

SEO går ud på at gøre din hjemmeside til fx Googles eller Bings favorit. For at kunne blive vist før andre hjemmesider, skal du gøre det nemt for en computer at forstå, hvad din hjemmeside handler om. Hvis det er nemt for en søgemaskine at finde ud af, at din hjemmeside handler om nordisk indretning, vil du hurtigere komme frem, når folk søger på netop nordisk indretning. For at søgemaskinen kan forstå indholdet af din hjemmeside, skal du sørge for at bruge dens sprog. Når du skriver en tekst til din hjemmeside, er det en god ide at bruge hyppigt brugte søgeord inden for dit emne. Hvis folk søger på noget tekstnært til din hjemmeside, vil din hjemmeside favoriseres i søgningen. Du kan finde hjælp til SEO hos Plutonic Media.

 

Forstå vigtigheden af SEO HTML tags

Søgemaskiner har ikke nemt ved at læse store mængder af brødtekst, i stedet kigger de tit på de forskellige tags, som bruges i en artikel. Hvis du ved, hvordan du anvender SEO HTML tags, er det nemmere for søgemaskinen at finde dine søgeord. Nedenfor kan du læse mere om de vigtigste SEO HTML tags, som du kan bruge i din hjemmeside.

 

Titel tag

Denne SEO HTML tag er muligvis den vigtigste i hele din tekst. Det er den tekst, som søgemaskiner og læsere ser først. Dette er det tag, som du klikker på, når du har søgt på et søgeord i en søgemaskine. Det er altså den, som linker direkte til en artikel på din hjemmeside. Derfor det er vigtigt, at du gør den så relevant for artiklen som muligt og gerne inkluderer et søgeord eller to.

 

Meta beskrivelse

Du vil nok ikke kunne beskrive et helt indlæg gennem overskriften. Meta beskrivelsen anvendes til at forklare et indlæg mere i dybden og virkelig fange læserens opmærksomhed. Meta beskrivelsen af det lille stykke tekst, som er under titel tagget i en søgning.

 

Headings

Disse er de overskrifter, som du bruger i dit indlæg. Det er altid en gode ide at sørge for at lave korte tekstafsnit, da det gør det nemmere for læseren at finde overblik i din tekst. Her kan det igen være en fordel at indarbejde så mange søgeord, som muligt, da det gør det nemmere for både læseren og en søgemaskine at forstå indholdet, uden nødvendigvis at læse hele teksten.

 

0 0 stemmer
Artikel vurdering
Abonnér
Gør opmærksom på
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Se alle kommentarer